Google+ Badge

Sabtu, 16 Februari 2013

Lnc. Manyar Sewu

Dari lancaran inilah tercipta banyak seniman Karawitan besar.


Lnc.Manyar Sewu

1.       Samiran pathete manyura
Dhek ing kuna kuwi wis ana
Bebasan endahe mutiara
Kependhem nyata akeh gunane

2.       Gunane kanggo nyambung sateruse
Dadi srana angendake laku
Bebasan endahe mutiara
Kependhem nyata akeh gunane

Tidak ada komentar:

Posting Komentar